Een nieuwe vraag om ondersteuning 

Onlangs kregen we een verzoek om ondersteuning van een collega stichting uit Boxtel. Zij ondersteunen een Sociaal Centrum met een klein weeshuis en basisschool in Swedru in het zuiden van Ghana met de naam ‘Mother Care’.        Wij bezochten dit project al enkele keren in Ghana. Enige tijd geleden werd een te vondeling gelegde baby bij hen gebracht. De baby heeft de naam Alberta gekregen. Na onderzoek in een ziekenhuis bleek de baby in ieder geval ernstig lichamelijk beperkt en had intensieve zorg en begeleiding nodig. Aan Rising Stars is gevraagd of wij Alberta mee zouden willen ondersteunen, vanwege de hoge medische en begeleidingskosten. Rising Stars heeft besloten om mee te gaan ondersteunen op maandelijkse basis. Rising Stars financiert de kosten van een persoonlijk begeleidster voor Alberta.    

Tenslotte wensen wij alle lezers, vrienden en donateurs van Stichting Rising Stars een Gelukkig en Vredig Nieuw Jaar 2023 toe. 

Namens het Bestuur, 

Jaap en Henny Matser. 

Share