Berichten uit het dagbestedingsproject /werkplaatsen Tuma Viela ( = Goed Werk ) in Tamale, Noord-Ghana 

Ruim 35 jonge mensen met een verstandelijke beperking in Tamale blijven ook dit jaar ondersteund door Rising Stars. Dit project onder leiding van de Nederlandse Ellen Seldenthuis loopt echt goed en verdient zelf ook een deel van het benodigde geld voor de exploitatie. Dit blijft het tweede, grotere project dat Rising Stars nu in Ghana ondersteunt.   

Dankzij de begeleide dagbesteding en de vergoeding van enkele kosten kunnen deze jonge mensen thuis bij hun ouders of familie blijven wonen!     

Heel apart is dat een kleine groep mensen met een verstandelijke beperking een klein dorp buiten Tamale aan het schoonmaken en opruimen zijn.                    Hierdoor voelen de dorpsbewoners ook meer hun probleem en gaan nu de schoonmaakploeg helpen!!!        

Share