Financiële ondersteuning van de kinderen

 

Op dit moment wonen 12 kinderen en jongeren in Zorgboerderij Kings and Queens in Offinso, Ghana. Daarnaast worden vijf kinderen/jongeren ondersteund, die thuis in het eigen gezin in Offinso en Namon of in een schoolinternaat wonen.

Bijna alle kosten van de 12 kinderen worden tijdelijk door Rising Stars betaald. Tijdelijk, want over enkele jaren zal de boerderij genoeg inkomsten opleveren om deze kosten over te nemen.

De vaste basiskosten van de 10 kinderen bedragen momemteel 90 euro per maand per kind. De integrale kosten van de verzorging en begeleiding en verblijf van de kinderen zijn op dit moment ruim 100 euro per maand per kind.

Rising Stars en Kings and Queens zoeken nog enkele mensen, die willen meehelpen door een deel of het geheel van de vaste basiskosten of integrale zorgkosten van een kind tijdelijk te financieren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat een aantal mensen samen de kosten van één kind voor hun rekening nemen.

Voor enkele kinderen zoeken wij nog naar sponsors voor 10-20 euro per maand.

Als Rising Stars de financiële steun krijgt van donateurs voor de 10 kinderen/jongeren, dan kan Rising Stars zelf weer meer investeren in de ontwikkeling van de boerderij en de huisvesting voor te zijner tijd nog eens 10 kinderen.

Voor meer informatie over deze kindgerichte ondersteuning kunt u contact leggen met Jaap Matser:
T: 040-2833811; E: jaapmatser@rising-stars.nl

 

Share

Geef een reactie