Meehelpen

Het werk van Stichting Rising Stars is in 2005 begonnen doordat Jaap en Henny Matser spontaan ingingen op de vraag naar meehelpen, meedenken, ondersteunen.

Maar met twee personen kan je betrekkelijk weinig doen, dus hebben wij steeds weer anderen gevraagd om ook mee te helpen of boden mensen zelf hun hulp aan. Geleidelijk is er een hele groep geïnteresseerden ontstaan, van wie sommigen vrijwillig meewerken, of doneren, of spullen geven, of weer anderen enthousiasmeren enzovoort. Daardoor hebben we anno 2013 al heel veel kunnen doen.

Er zijn heel veel manieren om mee te helpen om het project Zorgboerderij Kings and Queens van de grond te krijgen, zoals:

* een luisterend oor en feedback geven; tips en verwijzingen geven; contacten helpen leggen

* vrijwiilig meewerken aan een eenmalige activiteit of meer regelmatig, zoals: meehelpen in onze kraam, bij voorlichtingsactiviteiten, het maken van producten voor de winkel of van een DVD-film, een facebook pagina bijhouden, of in Ghana meehelpen als vrijwilliger ( zie verder ).

* het kopen van Ghanese kunstnijverheid of andere producten uit onze ‘winkel’, zoals onze kunstkaarten. De opbrengst hiervan wordt weer besteed in Ghana.

* doneren en sponsoren.Dit kan ook weer op verschillende manieren, zoals in geld of in natura ( zie verder ).

 

Share

Geef een reactie