Wie zijn wij

 Het Bestuur:
Jaap Matser (1948) (voorzitter RS; gepensioneerd/OBU in 2008; sinds 1978 management- en directie- ervaring in diverse organisaties voor mensen met een verstandelijke beperking;15 jaar vrijwilligerswerk in/voor kinderen met een verstandelijke beperking in Roemenië via Stichting ZZG   – grenzenloze zorg – te  Eindhoven).

Léon Driessen (1954)  (penningmeester RS; sinds 2019 gepensioneerd, werkzaam in het onderwijs; langdurige ervaring als bestuurlijk vrijwilliger).   

Liesbeth Deckers- van Campen (1955) (secretaris RS; ruime, bestuurlijke en praktische ervaring als vrijwilliger in Nederland en voor Polen en Ghana).

Ondersteunend netwerk:
Henny Matser-Regterschot (1952) (financieel administrateur en vrijwilliger RS; werkzaam als verpleegkundige/ secretaresse SEH in ziekenhuis in Eindhoven). Zij is medeoprichter van Stichting Rising Stars en woont alle bestuursvergaderingen bij. Drie dochters Matser + partners.

Mara en Rosalie Matser hebben het project zelf bezocht. Rosalie Matser is per 1 maart 2013 webmaster van de vernieuwde Rising Stars website. Diverse familieleden, vrienden en Nederlandse vrijwilligers ( die zelf in het project Kings and Queens in Offinso gewerkt hebben ) zijn actief als vrijwilligers in Nederland en België. Groeiend netwerk van ruim 200 ‘Vrienden van Rising Stars in Nederland en buitenland’, die als donateur of anderszins betrokken zijn bij het project Kings and Queens in Ghana.

Toos Naderman (1954(vrijwilliger van Rising Stars; gepensioneerd zorgverlener in Lunet Zorg in Eindhoven ). Zij is per november 2022 benoemd als lid van de zg. Continuïteitscommissie van Rising Stars. Samen met Henny Matser is zij lid van deze in 2022 opgerichte commissie en ook zij woont alle bestuursvergaderingen bij. In 2021 heeft zij, samen met haar echtgenoot, Ghana en Zorgboerderij Kings and Queens in Offinso bezocht.

Leden van de Continuïteitscommissie zijn gerechtigd om – zonodig – zittende bestuursleden te vervangen en dragen op die manier bij aan de continuïteit van het bestuur en het bestuurswerk van Stichting Rising Stars.

Een kort overzicht van wie wij zijn kun je ook vinden op het CBF paspoort. CBF = Centraal Bureau Fondsenwerving. Stichting Rising Stars is sinds 1 juli 2016 CBF gecertificeerd.

 

 De statuten van Rising Stars kunt u bekijken onder het kopje Beleid en financiële info.

 

Share

Geef een reactie