Wie zijn wij

 Het Bestuur:
Jaap Matser (1948) (voorzitter RS; gepensioneerd/OBU in 2008; sinds 1978 management- en directie- ervaring in diverse organisaties voor mensen met een verstandelijke beperking;15 jaar vrijwilligerswerk in/voor kinderen met een verstandelijke beperking in Roemenië via Stichting ZZG   – grenzenloze zorg – te  Eindhoven).

Léon Driessen (1954)  (penningmeester RS; werkzaam in het onderwijs; langdurige ervaring als bestuurlijk vrijwilliger).   

Liesbeth Deckers- van Campen (1955) (secretaris RS; ruime, bestuurlijke en practische ervaring als vrijwilliger in Nederland en voor Polen en Ghana).

Ondersteunend netwerk:
Henny Matser-Regterschot (1952) (financieel administrateur en vrijwilliger RS; werkzaam als verpleegkundige/ secretaresse SEH in ziekenhuis in Eindhoven). Zij is mede-oprichter van Stichting Rising Stars en woont alle bestuursvergaderingen bij. Drie dochters Matser + partners.

Mara en Rosalie Matser hebben het project zelf bezocht. Rosalie Matser is per 1 maart 2013 webmaster van de vernieuwde Rising Stars website.Diverse familieleden, vrienden en Nederlandse vrijwilligers ( die zelf in het project Kings and Queens in Offinso gewerkt hebben ) zijn actief als vrijwilligers in Nederland en België. Groeiend netwerk van ruim 200 ‘Vrienden van Rising Stars in Nederland en buitenland’, die als donateur of anderszins betrokken zijn bij het project Kings and Queens in Ghana.

 

Een kort overzicht van wie wij zijn kun je ook vinden op het CBF paspoort. CBF = Centraal Bureau Fondsenwerving. Wij zijn een erkend CBF goed doel.

 

 Hieronder kunt u de statuten van Rising Stars downloaden:

 

Share

Geef een antwoord