Zon Zon Zon

We gaan een nieuw project doen in Zorgboerderij Kings and Queens: het realiseren van Zonne -Energie in het zorgcentrum én in de boerderij. In november a.s. zal het eerste deel uitgevoerd worden: zonne-energie voor het woonverblijf van de kinderen en de kamers voor medewerkers en vrijwilligers. In 2019 volgt dan het realiseren van zonne-energie in de boerderij. In totaal worden 72 zonnepanelen geplaatst. Dit project wordt mede gefinancierd door: Rising Stars, de Wilde Ganzen, ASN_Foundation en Kringloopcentrum Wereldhuis in Eindhoven.

De Wilde Ganzen gaan de bijdrage van Rising Stars weer vermeerderen met 50% en vervolgens dit grotere budget doorsturen naar Kings and Queens in Ghana. Via de Wilde Ganzen hebben we een betrouwbaar Ghanees bedrijf gevonden, die de installatie gaat plaatsen en onderhouden.

We zoeken nog mede-financiers voor de tweede fase van dit project dat in 2019 uitgevoerd gaat worden. Via info@-rising-stars.nl kunt u ons contacten hierover.

In de loop van november gaan 2 stafmedewerkers van de Wilde Ganzen de zorgboerderij bezoeken en de resultaten van onze gezamenlijke ondersteuning in de afgelopen jaren evalueren.

Share