Welkom op de vernieuwde Rising Stars website!

Wees welkom op de vernieuwde website van Stichting Rising Stars!

In 2012 bestond Stichting Rising Stars alweer 5 jaar.

De Stichting heeft zich met zijn ondersteunende activiteiten in Ghana goed kunnen ontwikkelen. In november 2012 is Rising Stars zelfs geselecteerd op plaats 35 van de Nederlandse Goede Doelen Top 50.  Dagblad Trouw publiceerde deze Top 50 op 23 November. Volgens Trouw heeft Rising Stars ‘een grote kans op een positieve maatschappelijke prestatie’. Deze voorspelling is gebaseerd op analyse van onze gegevens in de databank van de kennisbank Filantropie.    Rising Stars wil graag ook met de tijd mee. Genoeg redenen dus om onze website te vernieuwen!

Wij bouwen hiermee voort op het vele werk van onze penningmeester René van Tiel. Hij heeft de eerste website ontwikkeld en 5 jaar lang als webmaster beheerd. Wij willen hem hiervoor van harte bedanken.

Wij verwelkomen hierbij onze nieuwe webmaster Rosalie Matser, die deze WordPress versie gaat ontwikkelen en beheren.

Namens het Bestuur van Rising Stars: veel kijk- en leesplezier!!

Like ons op Facebook!! 

Share

Geef een reactie